Hej, mit navn er Tau Rebecca Mikkelsen, og jeg er ekspert i at følge mit hjerte. Det har jeg gjort i hele mit liv.

Jeg er bla. certificeret DreamBuilder coach fra amerikanske Brave Thinking Institute og uddannet True Lead hos Marianne Florman.

Mit liv har været fuld af gå-på-mod og store drømme. Det har ført til spændende karriereskift igennem de sidste 30 år, hvor jeg bla. har uddannet mig og arbejdet som journalist, tøjdesigner, innovations-konsulent, iværksætter guide, med heste-terapi og nu som coach. Jeg er også mor til 5 skønne børn.

Hør min historie. Hør om de kriser og magiske øjeblikke der ligger bag programmet.

Psssst, hvis du bagefter er nysgerrig efter at se mit drømmested, så lavede TV2 Bornholm en kort udsendelse om mig og mit sted, få dage inden jeg traf den beslutning, der ændrede ALT. Se indslaget her.

Alle disse oplevelser og erfaringer har ført til min store interesse for personlig udvikling, som har været mit fokus i de sidste 10 år.

I årenes løb er min spiritualitet vokset. Jeg er blevet mere og mere bevidst om min egen kraft og den enestående indflydelse, jeg har på mit eget liv. Jeg ved, at jeg selv kan skabe det liv, jeg ønsker at leve.

For mig er livet ét langt vokseværk. Så jeg er fortsat på opdagelse i mig selv og mit liv. Det er noget af magien ved at være her i livet.

Der er også bump på vejen. Og nogle gange er hullerne dybe. Men jo mere jeg øver mig, jo hurtigere bliver jeg til at hoppe ud af mine sorte huller og fortsætte mod det, der er godt for mig.

Det er vejen til denne personlige power, magi, kærlighed og glæde, jeg som Life Empowerment coach elsker at dele med mine klienter.