En Life Empowerment Session er for dig, der føler, at du sidder fast i et liv, der ikke harmonerer med dig.

Denne session giver dig fornyet livsglæde og livsretning. Den giver dig kraften og værktøjerne til at komme i gang med at leve det liv, du vil ELSKE at leve.

En Life Empowerment Session sætter fokus på 3 ting:

– Hvad er jeg utilfreds med?

– Hvad længes jeg efter og drømmer om?

– Hvordan kan jeg gå i retning af min drøm?


Kan du genkende disse ønsker:

– jeg ønsker at ændre mit liv

– jeg længes efter noget andet og mere

– jeg ønsker at udforske og udfolde mine drømme

– jeg ønsker at leve et autentisk liv

– jeg ønsker at opdage min egen indre super kraft

– jeg ønsker at tilføje en spirituel dimension til mit liv

– jeg ønsker at leve et liv i overflod, harmoni og kærlighed

Hvis disse ønsker og længsler er velkendte og lyder som en smuk og rigtig måde at være i livet på for dig, så er denne erkendelse allerede første skridt på vejen til forandring.

Også selv om du lige nu ikke aner, hvordan du skal kunne skabe det liv, du drømmer om. Bare stol på at DU KAN. Jeg viser dig HVORDAN i vores session.

Vores Empowerment Session giver dig input, værktøjer og indsigt i, hvordan du kan sætte dig i førersædet i dit eget liv og skabe lige præcis det liv, der er rigtigt for DIG.

Du booker en session ved at sende mig en besked. Skriv en besked ved at klikke på “Kontakt” i menuen.

Det siger andre

“Tau, det der sker lige nu er magi. Det flyder bare… en masse ideer, tanker og positiv energi. Jeg kan nu se en vej. Det kunne jeg ikke før. Du åbnede atter mine øjne. Tak.” CHRISTINA HUTH PANDURO

**

“Tusinde tak. Energien og drivet er tændt i mig. Jeg mærker at de drømme jeg har, overhovedet ikke er urealistiske. Det bobler af glæde i mig. Jeg kan på det varmeste anbefale en session med Tau Rebecca Mikkelsen. Vi lever kun en gang, og ikke at gøre noget, er spild af liv. Jeg har ikke tid og råd til at lade være. Tak.” DORTE APPEL OLESEN